Privacy Policy

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Pentru a putea plasa comenzi sau a accesa si utiliza anumite sectiuni ale website-ului este necesara crearea unui cont personal.

Mastij Concept garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise de catre utilizatori prin sistemul sau informatic. Datele dumneavoastra personale sunt folosite in exclusivitate  pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii.

De asemenea, datele furnizate de utilizatori vor fi folosite pentru a trimite informatii despre promotiile si noutatile de pe mastij.ro. Datele pe care ni le furnizati nu vor fi facute publice si nu vor fi transmise tertilor, in scopuri de marketing, fara consimtamantul dumneavoastra.

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa  verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze verificari in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Clientii magazinului online MASTIJ pot solicita S.C. MASTIJ CONCEPT sa sisteze transmiterea informatiilor despre promotiile si noutatile din magazinul virtual şi pot solicita ştergerea datelor personale din baza de date. Puteti face acest lucru trimitand un e-mail la adresa office@mastij.ro

Recomandam asigurarea permanenta a securitatii parolei contului deschis in cadrul site-ului Mastij.ro precum si datele de acces in contul personal.

Prin acceptarea acestor Termeni si conditii se considera implicit ca acceptati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il creati pe  site-ul mastij.ro

Va rugam sa informati in cel mai scurt timp administratorul site-ului mastij.ro daca este compromisa securitatea contului pe care il detineti. Detinatorul site-ului Mastij nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel ca urmarea a utilizarii neautorizate a contului creat pe Mastij.

Mastij Concept declara ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. 

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca MASTIJ sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.


 MASTIJ garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.


MASTIJ nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.